Zoeken

Inloggen

Over Deze Site

Over Deze Site

U bevindt zich op de website www.letselschademagazine.nlISSN 2949-7310

Deze site wordt sinds december 2005 wekelijks bijgehouden door de advocaten van Dennekamp Advocaten te Utrecht. Sinds 2012 bestaat er een samenwerking met de LSA waardoor de site LSA Letselschade Magazine is gaan heten.

Het op deze website gepubliceerde materiaal is eigendom van E.J. Dennekamp, voorzover het niet bij een vermelde bron behoort. Bij gebruik van het materiaal buiten deze site dient recht te worden gedaan aan de context van het materiaal en dient www.letselschademagazine.nl als bron vermeld te worden.
  
Persoonsgegevens


www.letselschademagazine.nl gebruikt slechts persoonsgegevens die u zelf actief heeft achtergelaten op de website en alleen voor het daarbij behorende doel (zoals bijvoorbeeld uw vraag om informatie of uw aanmelding voor de nieuwsbrief). Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor dit doel. Bij het gebruik van deze website is de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AGV) van toepassing. Wij gebruiken cookies om de werking van onze website te optimaliseren en te analyseren. Bij de verwerking van deze cookies worden geen persoonsgegevens bewaard.
  
Aansprakelijkheid


Wij spannen ons in om voortdurend juiste en actuele informatie via deze website te verspreiden. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de gegeven informatie.

Deze website biedt ook weblinks aan naar sites/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden.
www.letselschademagazine.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid en/of actualiteit van deze bronnen.

Contact

De mogelijkheden voor contact via e-mail zijn bedoeld als extra dienstverlening. Er wordt naar gestreefd u binnen één werkdag te antwoorden. Omdat het in het elektronische verkeer mogelijk is dat berichten niet aankomen of op andere wijze in het ongerede raken kan beantwoording niet gegarandeerd worden. 


Adresgegevens:
LSA Letselschade Magazine
Gebouw Rechtuithethart.nl
t.a.v. mr. E.J. Dennekamp
Reinder Blijstralaan 69
3571 AS UTRECHT


Telefoon 030 261 01 01 
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.